29.07.2015

Областният координатор на ПП ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов бе почетен гост на отчетно-изборното събрание на женската организация на ГЕРБ в община Стрелча

Гости на събитието бяха още Лидия Панайотова – областен клубен ръководител на ЖГЕРБ, Людмила Йончева – областен организационен секретар на ЖГЕРБ и общинският ръководител на ПП ГЕРБ Стрелча Дечо Спасов.

Найден Шопов  поздрави дамите и оцени високо приноса им към дейността на местната организация. Той каза: “Жените са едни от най-активните членове на ГЕРБ  и упорито работят за утвърждаване авторитета на партията както в община Стрелча, така и в област Пазарджик. Надявам се, че новоизбраното общинско ръководство на жените съвместно с МГЕРБ ще бъдат фактори за постигане на високи изборни резултати за ПП ГЕРБ в община Стрелча в предстоящите избори за местна власт.”.

Лидия Панайотова изрази увереността си, че новото ръководство ще бъде допринесе за повишаване на активността на жените в реализиране на проекти, инициативи и събития на местно ниво, чрез  които да се популязират европейските и общочовешки ценности, да се подпомага решаването на важни проблеми на общността.

Представителките на нежната половина на структурата   предложиха  за общински ръководител  - Стоянка Кръстева – по професия счетоводител, за организационен секретар - Мая Кръстева  и Панка Марковска за член на общинското ръководството на ЖГЕРБ. Новото ръководство ще бъде утвърдено с решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

 

< Назад