16.04.2020

Общинските съветници от ГЕРБ-Свиленград дариха тестове за изследване за COVID-19

Общинските съветници от ГЕРБ – Свиленград дариха средства за построяването на параклис в село Младиново. „Във времената, в които живеем и в навечерието на най-светлия християнски празник, хората трябва да запазят духа и вярата си в Бог и в доброто, затова дарява частица от себе си за параклиса“, споделиха съветниците.
Местните парламентаристи продължават с кампанията си за подпомагане на медицинските специалисти от общината. За всички служители на центъра на Спешна медицинска помощ в Свиленград съветниците от ГЕРБ дариха тестове за изследване за COVID – 19 , за да могат и медиците, и хората, които те лекуват, да са спокойни. Осигурени са и предпазни маски и калцуни за работещите в болничните заведения в Свиленград.
За Великденските празници над 100 нуждаещи се семейства в общината и деца – сираци получават от съветниците козунаци и пакети с храни. До настоящия момент дарителите са раздали над 1 000 предпазни маски и дезинфектанти за нуждите на МБАЛ Свиленград и жителите в общината. Паричните дарения за местната болница са вече 3 500 лева. Над 3 500 кг. пък са дарените храни и продукти от първа необходимост.
Общинските съветници от ПП ГЕРБ Свиленград честитят предстоящите християнски празници на всички жители на община Свиленград, като им желаят здраве, сили и светлина в душите! Те призовават: Останете си вкъщи!

 

< Назад