24.09.2015

ПП ГЕРБ в община Рила е с №2 в интегралната бюлетина, в Сапарева баня - с №8; в Невестино - №9 и в Бобов дол - с №10

В предстоящият вот ПП ГЕРБ в община Рила ще се яви с №2 в интегралната бюлетина, а в Сапарева баня ще се яви под №8 - с водач кандидатът за кмет Калин Гелев. Във втората най-малка община от областта, Невестино, ГЕРБ се впуска в кметската надпревара с №9. В Бобов дол партията ще е съответно под №10, с водач на листата - кандидатът за общински кмет Мая Спасова.

 

Кандидатът за кмет в община Рила е Георги Кабзималски, който има три успешни мандата зад гърба си и е основен фаворит в кметската надпревара там. Той е и водач на листата, след него е Надя Каралийска - Василева - педагог, трети - Костадин Михайлов, следващи са: Паньо Китев - предприемач, Стоян Миланов - финансист, Стефан Янев - гражданска квота и Цветана Шушкова - експерт социални дейности. В листата от 11 кандидат-съветници намират място още: Димитър Симеонов - гражданска квота, Георги Янев - енергетик, както и Георги Лазаров и Светлин Николов, занимаващи се с частен бизнес.

 

Във втората най-малка община от областта, Невестино, ПП ГЕРБ гласува доверие и пуска в кметската надпревара инж. Милчо Кирилов. Втора в листата с кандидатите за общински съветници е Йорданка Димитрова - общински координатор на ГЕРБ - Невестино. В листата от 11 кандидат-съветници са още: Георги Тасков, Силвия Борисова, Евтим Занев, Румяна Василева, Георги Велинов, Иван Атанасов, Катинка Очипалска, Лидия Михайлова и Румяна Панайотова.

 

< Назад