02.04.2023

Росица Кирова: Гласувах за нормалност и стабилност в държавата

„Гласувах за добри професионалисти, за отговорни хора, които могат да върнат държавата към онази нормалност и стабилност, която през последните две години изключително много ни липсва. Гласувах, за да могат децата ми да се върнат в България и да живеят добре”. Това коментира водачът на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова, минути след като упражни правото си на вот в 49 СИК в дунавския град.

Пред журналисти г-жа Кирова поясни, че е предпочела хартиената бюлетина, защото иска да бъде запазеното правото на всеки български гражданин да може да избира как да гласува. „Грубото и просташко повтаряне как нямаме нужда от хартия при условие, че цяла Европа гласува на хартия, е патент на хора, които имат претенциите да управляват, които причиниха достатъчно беди на страната ни през последните 2 години”, поясни кандидатът за народен представител.

Росица Кирова заяви още, че след днешният вот основната цел е съставяне на стабилно и работещо правителство, но за да се случи това българите трябва да отидат до избирателните урни. „Аз гласувах! Направете го и вие, защото само онзи, който гласува има правото да определя как ще се развива държавата и правото на контролира управляващите. Онези, които не се възползват от правото си на вот предоставят възможността друг да определя вместо тях”, допълни Росица Кирова.

 

< Назад