02.10.2022

Росица Кирова: Гласувах за премахване на разделителните линии в българското общество

„Гласувах за нормалност и предвидимост, за стабилност в държавата. Гласувах за премахване на разделителните линии в българското общество. За обединение, защото ситуацията в света, в Европа и в България изисква да работим единно, да правим нещата заедно”. Това заяви водачът на коалиция ГЕРБ-СДС в 5 МИР-Видин Росица Кирова, която днес гласува в 49-а секция в родния си град Видин.

Пред журналисти г-жа Кирова изрази надежда за по-висока избирателна активност, защото вместо да си останат вкъщи българите трябва да осъзнаят, че тези няколко минути време ще определят начина, по който ще живеем всички.  

„Искрено се надявам хората да излязат и да гласуват. Да си изберат фаворит и да поемат отговорност за начина, по който са гласували. Надявам се грамотни хора да поемат управлението на страната, такива, които имат опит и знаят какво правят, защото България трябва да излезе от хаоса, в който беше хвърлена. Трябва да разрешим кризите и се преборим с инфлацията, която бърка в джоба на всеки”, допълни Росица Кирова.

 

< Назад