02.09.2022

С водосвет стартира предизборната кампания на ГЕРБ-СДС във Видин

С водосвет за здраве стартира днес предизборната кампания на кандидатите за народни представители от отбора на Видин на коалиция ГЕРБ-СДС. В храм „Св. Мирликийски Чудотворец” Видинският митрополит Даниил благослови водачът Росица Кирова и колегите й от листата. Владиката призова кандидатите да влагат всичките си усилия и дейност за доброто на българския народ и запалят онази угаснала искрица в хората за единение, която ще поведе страната ни към благоденствие и добруване.
По-късно на пресконференция Росица Кирова представи листата на коалицията и заяви решимостта си да продължи да работи за довършване строителството на пътя Видин-Ботевград, чието изграждане е забавено и замира през последната година и половина при пагубното за цялата страна бивше вече управление.
„Когато избираме политиците си, тези които ще управляват страната ни, трябва да си даваме ясна сметка, че с този избор определяме как ще живеем занапред. Отборът ни е мотивиран да работи и направи максималното. Ние сме отговорни хора, които заставаме пред хората с опита, с експертизата си и силното желание да върнем нормалността, защото сме по-силни от хаоса, в който е хвърлена Родината ни”, каза г-жа Кирова.

< Назад