17.06.2016

Сдружение „Граждани за европейско развитие за България” организира тържества за отличниците в Чипровци и Георги Дамяново

Ученици от I до VIII клас от общините Чипровци и Георги Дамяново, завършили с отличен успех учебната 2015/2016 година,  получиха грамоти от Сдружение „Граждани за европейско развитие за България”.  И в двете общини инициативата  се провежда за 5-та поредна година.

Награждаването на най-добрите в Чипровци се състоя във фоайето на градското читалище. В раздаването на наградите се включиха също кметът на община Чипровци Пламен Петков и зам. кметът Илия Илиев. Те поздравиха отличниците, като им пожелаха здраве, късмет и весела ваканция.

Кметът на община Георги Дамяново Цветелина Александрова и общинският съветник от ГЕРБ Пламка Илиева наградиха отличниците от училищата в община Георги Дамяново с пожелание за ползотворна ваканция, изпълнена с много игри и веселие.

Освен грамоти за постигнати отлични резултати, децата получиха също тениски с надпис „Най-добрият”, учебни пособия за предстоящата учебна година и лакомства.

 

< Назад