24.03.2015

Станислав Иванов от ГЕРБ-София отчете напредък по поетите ангажименти за разрешаване на основни проблеми на кв. „Горна баня“

Народният представител от ГЕРБ-София Станислав Иванов проведе поредна среща с граждани от кв. „Горна баня“ и кв. „Овча купел“, които изразиха задоволство от напредъка по поетите ангажименти за разрешаване на основни проблеми в района. Акцент в разговора бе напредъка по проекта за  подмяна и изграждане на водопровод и канализация на територията на кв.“Овча купел-стара част“, кв.“Горна баня“ и кв.“вилна зона Горна баня“.

Друг проблем за жителите на район „Овча купел“, чието разрешаване е стартирано, е изграждането на пешеходен подлез, който да се осигури безопасно преминаване на пешеходците през жп линията. Станислав Иванов посочи, че се изпълнява и ангажимента за изграждане на шумозаглушителна преграда по трасето на жп линията, която да намали шума от преминаващите влакове. Народният представител от ГЕРБ-София обяви още, че са предприети действия и за изграждане на обещания медицински център в район "Овча купел".

"Видимо е, че общите ни усилия дават резултат. Вярвам, че успяваме да успокоим най-големите притеснения на гражданите чрез бързи и отговорни действия“, категоричен беше Станислав Иванов.

< Назад