20.10.2023

Тризнаци от ул. „Симеон Велики“ получават подход към блока, на ул. „Полтава“ №7 се проектира 40 метрова нова подпорна стена

Велико Търново се подмладява и доказателството са над 1000 бебета, които се раждат всяка година в родилното отделение на областната болница от родители, предпочели да живеят и работят в града. На ул. „Симеон Велики“ 8 от няколко месеца си имат и тризнаци, в района има още много малки деца. След асфалтирането на паркинга в междублоковото пространство в района, сега ще бъдат подобрени и подходите към входовете на жилищните блокове, пое ангажимент към родителите на тризнаците Даниел Панов. 

След 45 години ул. „Велики Преслав“ е асфалтирана. Предстои да се проверят участъците в района там, както и по ул. „Ален мак“, за да бъде подобрено уличното осветление, посочиха на срещите си с хората от квартала Даниел Панов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

12 години не сме вдигали местните данъци и благодарение на вашето търпение и нашата настоятелност успяваме да се справим в последните три трудни години. Важно е да имаме нормално управление, за да се чува гласът на кметовете“, обърна се към хората Даниел Панов.

49 блока във Велико Търново чакат одобрение от МРРБ за 50 млн. лв. за саниране. Сред тях са трите входа на ул. „Полтава“ 7 с 82 апартамента. „Ако трябва, заедно ще излезем и ще затворим главния път, но блоковете във Велико Търново ще бъдат санирани“, подкрепи хората Даниел Панов.

В момента се проектира 40-метрова подпорна стена за ул. „Полтава“ 7, за да бъде включено изграждането ѝ в инвестиционната програма на общината за догодина. След ремонта на водопроводната мрежа от ВиК, общината е предвидила финансиране за цялостното преасфалтиране на ул. „Полтава“.

Местните хора в широкия център започват събрания на етажната собственост, за да се възползват от възможността да си разпределят новите паркоместа, които ще бъдат обособени в междублоковите пространства.

< Назад