27.10.2020

Вицеадмирал Пламен Манушев се срещна с ръководството на ГЕРБ - Ген. Тошево

Областният координатор на ПП ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев, народен представител в 44-ото Народно събрание, се срещна с ръководството на общинската структура на партията в Генерал Тошево.

Това е една от поредицата срещи, които той провежда в общините от област Добрич. На тях се извършва анализира състоянието на партийните организации в условията на пандемията от Covid-19. Набелязват се актуални въпроси и проблеми, за решаването на които народните представители от ГЕРБ могат да съдействат.

Общинският ръководител на ГЕРБ в Генерал Тошево Христо Павлов направи анализа на състоянието на структурите по селата. Акцент беше поставен и върху необходимостта да се популяризират проектите, които ГЕРБ са осъществили, както и политиките, които правителството на Бойко Борисов провежда.

Коментирана беше готовността за предстоящите през март 2021 година парламентарни избори. От общинското ръководство на партията увериха, че се мобилизира съставът на партията в община Генерал Тошево, като се провеждат срещи както в общинския център, така и в населените места.

Вицеадмирал Пламен Манушев запозна присъстващите с актуални вътрешно политически, както и с международни въпроси, както и подготовката на ПП ГЕРБ за предстоящите избори.

< Назад