09.09.2019

Владимир Вълев участва в турнир с благотворителна цел

Народният представител от Парламентарната група на ГЕРБ Владимир Вълев се включи в благотворителен турнир, организиран в подкрепа на малкия боец Иван Тодоров, който на 17 юни тази година претърпя тежка катастрофа.

При инцидента загиват близки на момчето, а то остава в будна кома. Иван, който е състезател и шампион, възпитаник на Спортното училище във Варна, се нуждае от средства за лечение и рехабилитация.

Благотворителният боксов турнир се проведе по инициатива на спортен клуб „ММА – Варна” и в него се включиха бойци от редица варненски клубове – представители на различни стилове.

„С чиста и мъжка игра се обединихме около една благородна кауза с надеждата, че ще вдъхнем сила на Иван и близките му и ще ги подкрепим в тежката битка! Защото е важно да бъдем по-добри, отзивчиви и винаги готови да подадем ръка за помощ”, сподели Владимир Вълев, който е трикратен европейски и трикратен световен шампион по кикбокс, както и носител на пояса на WAKO PRO при професионалистите в К-1. С участието си в турнира Вълев за пореден път показва съпричастност към благотворителни каузи.

На провелия се вчера боксов мач присъства и бащата на пострадалото момче – Добромир Тодоров, който изказа благодарност към всички присъстващи за подкрепата.

 

 

< Назад