05.03.2017

Владислав Горанов в Ситово: При следващо правителство на ГЕРБ ще построим магистрала „Хемус“ за пет години

„Тук съм за да помагам като публична и разпознаваема личност. Не да замествам някого, а да помагам и да допълвам колегите от местната организация“. Това заяви в началото на срещата с членове и симпатизанти в община Ситово министърът на финансите в правителството на Бойко Борисов и водач на листата на ГЕРБ в 20-и МИР - Силистра Владислав Горанов.

„Държавата, в лицето на правителството на Бойко Борисов, винаги е била загрижена за развитието на Североизтока. 17,5 милиона лева допълнителни средства, които са получили общините в областта през последните две години са потвърждение за това. Това, което видях последните няколко дни в региона е едно много силно развито технологично селско стопанство със скъпа техника, но много ниска трудова заетост“, заяви Горанов.

"Приоритет на следващото правителство на ГЕРБ ще бъде магистрала „Хемус“, построяването на която ще отпуши инвестиционния интерес към цяла Северна България. Ако има следващо правителство на ГЕРБ ще построим магистрала „Хемус“ за пет години,“ заяви още Владислав Горанов.

Заедно с него на пресконференцията участваха кандидатите за народни представители -д-р Мария Стойчева, председател на Общински съвет-Силистра, Ивелин Статев- главен секретар на Областна администрация -Силистра, Станчо Арсов - председател на Общински съвет - Ситово, Йордан Йорданов - общински съветник в община Кайнарджа и Елена Томова.

Общинският ръководител и втора в листата за Силистренска област д-р Мария Стойчева заяви, че е идвала в община Ситово и през изминалите местни избори да помага на местната организация.

"Като народен представител ще работя за развитието на всички общини в областта, а като специалист мога да бъда полезна в сферата на здравеопазването, където пациентът трябва да бъде поставен в средата на системата, а институциите да са около него", каза  д-р Стойчева.

 

< Назад