01.04.2019

Депутатите Дилян Димитров и Ирена Димова се срещнаха с жители на селата Аспарухово и Расово

Народните представители от ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова се срещнаха с жителите на селата Аспарухово и Расово в община Медковец.

На срещата присъстваха още Нина Петкова- зам.-областен управител на Монтана, Иван Торльов – общински ръководителите на структурата на ГЕРБ- Медковец и Георги Цеков, който е директор на РД „Социално подпомагане” Монтана.

По време на срещата Дилян Димитров акцентира върху важността на предстоящите избори за Европейски парламент. Той наблегна на факта, че те са ключови за бъдещето както на Европа, така и на България. Димитров обърна внимание на факта, че повишаването на стандарта на живот и подобряването на инфраструктурата в страната са основно благодарение на европейските средства.

Участниците в дискусията изразиха благодарност към народните представители за работата им и затова, че правят често тези срещи, на които хората да споделят проблемите си. Бяха засегнати и проблемите в община Медковец, които основно засягат инфраструктурата.

Депутатът Ирена Димова, като член на Комисията по земеделие, отговори на въпроси, свързани със зеленчукопроизводството. Тя сподели, че това е важен подотрасъл на земеделското производство и държавата обръща сериозно внимание на проблемите на производителите.

 

 

< Назад