14.02.2024

Жени ГЕРБ организираха в Казанлък регионален форум под надслов „Да обичаш без болка“

В Казанлък се проведе регионална среща под надслов „Да обичаш без болка“, организирана от Жени ГЕРБ. Домакини бяха къща музей „Чудомир“, местната дамска партийна структура и организацията „Жените на Казанлък“.

Инициативата е част от националната кампания на Жени ГЕРБ „България има нужда от обич“, която е в подкрепа на борбата с насилието и агресията.

На събитието присъстваха дами от общините Казанлък и Стара Загора, както и областното ръководство на Жени ГЕРБ – Стара Загора, което предаде на казанлъшката структура книгата „Аз преборих рака и ТИ можеш“, дарена от нейната авторка Галя Илиева.

Екземпляри от изданието ще бъдат предоставени във всяка община в област Стара Загора като част от Националната информационна кампания на Жени ГЕРБ „Заедно в превенцията сме по-силни“, която е по повод Световния ден за борба с рака.

„Чрез двете инициативи показваме, че съпричастността, подкрепата и превенцията са ключът да бъдем заедно с близките си и да се радваме на взаимна обич. Нека Жени ГЕРБ бъдем увереността и подкрепата, обединявайки се около каузата в борбата и превенцията на рака и срещу насилието и агресията“ – съобщиха организаторите на форума.

 

< Назад