30.03.2015

Народни представители от ПП ГЕРБ се срещнаха с граждани в пловдивския район „Южен”

При голям интерес от страна на жители на район „Южен” премина приемната на народните представители от ГЕРБ - Пловдив Атанас Ташков, Петър Петров, Стефан Дедев, която проведоха съвместно с районния кмет Валентин Василев /ПП ГЕРБ/. Обсъдени бяха въпроси, свързани с инфраструктурата в района. Гражданите оцениха положително проектите, реализирани в район „Южен“ от администрацията на Община Пловдив в лицето на кмета Иван Тотев /ПП ГЕРБ/.

Депутатите бяха запознати с амбициозната инвестиционна  програма за 2015 година. Районният кмет Валентин Василев поясни, че след реализирането от страна на Община Пловдив на реконструкцията на бул.”Македония”, ул.”Бр. Бъкстон”, ул.”Д. Талев”, бул. „Никола Вапцаров” идва ред и на по-малките вътрешноквартални улици. Той информира присъстващите, че предстоят ремонти по улиците ”Георги Икономов”, ”Прилеп”, „Славееви гори” и др., изграждането на паркинг за 50 автомобила,  фитнес площадки и др.

На приемната с граждани присъстваше и общинския съветник от ПП ГЕРБ Атанас Узунов, който приветства идеята за предстоящото състезание по фитнес на открито на 04.04.2015г. от 10:00 часа в парк „Георги Кондолов”.

< Назад