16.07.2016

Народният представител от ГЕРБ Даниела Панайотова обсъди с жители на Суворово възможностите за работа по европрограми

Европейските програми в подкрепа на малкия и средния бизнес бяха във фокуса на срещата на народния представител от ПП ГЕРБ Даниела Панайотова с жители на Суворово. Хората от общината проявиха интерес и към възможностите за еврофинансиране на земеделските стопани и в частност в сферата на животновъдството.

Даниела Панайотова изказа готовност да съдейства за среща на представители на общините от Варненска област с експерти, работещи по различни европейски програми. Желание за подобна разяснителна кампания изразиха наскоро в разговор с народните представители Даниела Панайотова и Нели Петрова и жители на Бяла.

Срещата в Суворово се проведе по инициатива на общинския ръководител на ПП ГЕРБ Данаил Йорданов, който е и председател на Общинския съвет.

В качеството си на член на НИС на МГЕРБ и областен координатор на младежката организация на ПП ГЕРБ-Варна Даниела Панайотова представи в Суворово предстоящите младежки инициативи на партийната структура. Обсъдени бяха и редица проблеми, свързани с необходимостта от подобряване на инфраструктурата и средата за живот в общината, от подкрепа за реализацията на младите хора.

< Назад