19.08.2017

Народният представител от ГЕРБ-Видин Владимир Тошев бе гост на празника на община Кула

Народният представител от ГЕРБ-Видин Владимир Тошев бе почетен гост на празника на Кула, по покана на кмета на общината Владимир Владимиров. В своето приветствие към жителите и гостите на Кула, Тошев посочи, че със своята богата история, самобитна култура и традиции, община Кула печели много нови приятели.  „ Днешният празничен ден е повод да се гордеете с настоящето на своя град и да градите заедно неговото бъдеще. Пожелавам Ви да продължите все така успешно да работите в полза на хората, в името на напредъка и развитието на община Кула, и на благополучието на нейните жители! Уверен съм, че с общи усилия, като градивни партньори, ще продължим да развиваме община Кула като модерна и просперираща община”, каза народният представител от ГЕРБ – Видин Владимир Тошев.

Кметът на община Кула Владимир Владимиров подчерта, че общинското ръководство се стреми да превърне Кула в приветлив град с асфалтирани улици, с обновени сгради. “Стремим се да решаваме проблемите с безработицата, да запазим учебните заведения и културните институции, да задържим младите хора в Кула, да създадем по-добри условия за живот и работа тук“, каза Владимиров.

Гости на тържествената сесия на ОбС-Кула бяха областният управител на област Видин Албена Георгиева, кметът на община Видин Огнян Ценков, представители на съседни общини от Република Сърбия, жители и гости на Кула.

Областният управител Албена Георгиева пожела здраве и благоденствие на жителите на Кула и поздрави ръководството на общината за активната работа по европейски проекти, насочени към съхраняване на традициите и обичаите, и подобряване на жизнената среда.

На заседанието бяха отличени жители на Кула с високи заслуги за развитието на общината. Съветниците удостоиха с грамоти и награди четирима зрелостници от СУ „Васил Левски”, завършили с отличие средното си образование. Кметът на общината Владимир Владимиров пожела на младите хора да сбъднат мечтите си, да завършат желаната специалност в избраните от тях висши учебни заведения и непременно да се завърнат в своя град.

 

< Назад