29.01.2019

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев: Задачата ни е спечелване на евроизборите

Нашата основна цел е да спечелим предстоящите европейски избори и да затвърдим водещата позиция на ГЕРБ. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев по време на организационното събрание на структурата. На него присъстваха също народните представители ген.Константин Попов, Запрян Янков и Младен Шишков, областните ръководители на Жени ГЕРБ Евелина Апостолова и на Младежи ГЕРБ Владимир Пильов, както и кметове на общините Родопи -Пламен Спасов, Марица - Димитър Иванов, Съединение – Атанас Балкански, Брезово – Стоян Минчев, Раковски – Павел Гуджеров, който е и административен секретар на областната структура.
„Нямаме време за губене, искам пълна мобилизация на структурите и много активна работа по места", призова Мараджиев. По думите му предстои истинска битка заради желанието на опозицията за власт. "Затова нека се противопоставим на лъжите и измамите, които фабрикуват от БСП", каза още той.
„ГЕРБ свърши много, правителството на Бойко Борисов прави всичко, за да се подобри животът в страната и ние сме длъжни да се противопоставяме на лъжите на опозицията, която цели да омаловажи постигнатото", посочи ген. Попов. "Власт на всяка цена – това е целта на БСП  и затова ГЕРБ трябва да спечели с мнозинство тези избори. Активирайте си хората, работете  по места, нека всички знаят какво сме свършили и как се е променил животът в страната към добро", обърна се към  присъстващите ген.Попов.
„Готови сме за изборите, структурите ни работят добре, ежедневно оборваме лъжи, но знаем, че само сигурната победа ще ни даде шанс да продължим започнатото", коментираха на събранието кметовете на общините Родопи и Марица. Те бяха категорични, че изборите няма да бъдат леки, но хората по места имат амбицията и хъса ГЕРБ да спечели убедително.

< Назад