11.07.2021

Д-р Даниела Дариткова: Гласувах за по-доброто утре - без политически репресии и нестабилност

Гласувах за по-доброто утре - без политически репресии и нестабилност, за просперитет и градеж. Гласувах за тези кандидати, които познават, живеят и милеят за Смолянска област. Не за тези, които едва по време на предизборната кампания видяха красотите на родния ни край, заяви д-р Даниела Дариткова – водач в листата на ГЕРБ-СДС. Тя посъветва всички да дадат своя вот днес, защото демокрацията ни има нужда от отговорност, но и от солидна представителност.

„Надявам се на висока избирателна активност, защото съм притеснена, че машинното гласуване отблъсква една немалка част от населението ни – възрастните хора, които са дали своя живот и младост в съзидание на страната. Говоря за хора от третата възраст – достойни, мъдри, здравомислещи“, посочи д-р Дариткова.

 „Демокрацията означава да се гарантира правото на всеки гражданин свободно да изрази волята си без изкуствени препятствия. Надявам се да се преосмисли значението на машинния вот за укрепване на демократичния процес в България, защото за част от нашите сънародници машините са препятствие, а не панацея за честността на изборите“, е категорична д-р Дариткова.

 

< Назад