04.07.2021

Д-р Даниела Дариткова: С всички сили ще отстояваме демокрацията и правото на българите да гласуват

За мен е чест да водя отбора на ГЕРБ-СДС, защото всички сме в област Смолян, доказали се, знаещи и можещи хора с перспектива, заяви на среща с жители на Чепеларе водачът в листата д-р Даниела Дариткова. На срещата присъстваха кандидатите за народни представители д-р Красимир Събев, Божидар Шуманов, Иван Кънев, Стоян Кузмов и кметът на Чепеларе от Боран Хаджиев.

Дариткова изтъкна, че Чепеларе трябва да са горди със своя представител в листата Стоян Кузмов, защото младото попълнение в листата са хората, които ще поемат щафетата в управлението.

"За да имаме визия занапред и да не гледаме назад, трябва да разчитаме на младите хора. Ние не даваме мъгляви обещания като например лозунга, който виждате отсреща - "Време е за нещо друго". Какво е другото никой не казва, няма личности и образи, а ние заставаме пред вас с лицата си, с биографиите си - с това, което сме направили и което поемаме като ангажимент", подчерта д-р Дариткова.

По думите й въпреки всички инсинуации и фалшиви новини, всички виждат и разбират, че ГЕРБ промени България, Смолянска област, Чепеларе.

"Аз вярвам, че вие няма да се поддадете на страха, който ни се внушава по различни начини - чрез медийни съобщения за нарушения, които не срещат никакво потвърждение, чрез репресии и уволнения. На наши кметове и симпатизанти вече се връчват протоколи от МВР с предупреждения без причини, без сигнали срещу тях, без данни за престъпление. И от кога е престъпление да си кандидат за народен представител от ГЕРБ, за да искат писмени обяснения за това!? Такова нещо не се е случвало при нито едни избори в демократична България. Нашата сила сте всички вие, защото заедно сме един отбор, който с всички сили ще отстоява демокрацията и правото на българите да гласуват", каза още д-р Дариткова.

Тя е убедена, че с активност на предстоящите избори ще покажем, че единствено демокрацията е правилният път за развитие, ще дадем отпор на всички заплахи и страхове и ще изберем сигурното европейско бъдеще на България.

Стоян Кузмов изтъкна, че за година и 8 месеца, откак ГЕРБ управлява в Чепеларе, са спечелени 5 проекта, асфалтирани са 5 улици, изградени са 5 подпорни стени, направени са 5 нови детски площадки.

"Така, че на 11-ти юли с №5, за да въведем ред в хаоса!", е неговият призив. 

Съветът на кандидат-депутата Божидар Шуманов към жителите на Чепеларе е да не се поддават на манипулациите, че ГЕРБ всява страх у своите избиратели и останалите граждани.

"Напротив, виждаме служебният кабинет да прави именно това - всява страх и паника в народа. Виждаме едни партии, които апелират: "Всички мутри вън!", а цял живот са с мутри. Други, които апелират за рестарт на държваността, а в същото време припознават чужда държава за своя родина. Една политическа сила апелира за нещо друго, без да споменава кое е това друго и с единственото си действие в краткия си престой в 45-ото Народно събрание увеличи близо 4 пъти изборните секции в Турция, което е показателно. Приканвам ви да бъдете разумни, да направите информиран избор и на 11-ти да ни подкрепите с №5!", подчерта Шуманов.

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС посетиха и чепеларските села Павелско и Хвойна.

< Назад