02.07.2020

Депутатът Евгения Алексиева и общинският съветник Борис Петров присъстваха на събрание на ГЕРБ-Кремиковци

Депутатът Евгения Алексиева присъства на редовно събрание на ГЕРБ-Кремиковци. В срещата участва и общинският съветник Борис Петров, както и членове на структурата.

По време на събранието Евгения Алексиева запозна присъстващите с предприетите от правителството социални и икономически мерки по време на кризата с COVID-19. Тя подчерта, че е много важно да бъдем дисциплинарни и призова за спазване на мерките за дезинфекция и дистанция. Според нея действията на правителството са насочени в правилната посока и показват, че страната ни се управлява стабилно и сигурно. Алексиева напомни, че от 1 юли е в сила намалената ставка на ДДС от 9% за книги, ресторантьорски и кетъринг услуги, бебешки храни и пелени.

Общинският съветник от ГЕРБ-София Борис Петров запозна присъстващите дейностите по проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в Столична община чрез подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с екологични алтернативи".  Той подчерта, че проектът цели да намали емисиите на фини прахови частици от битово отопление. Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация от 20.05.2020 г. до 20.08.2020 г.

ГЕРБ-Кремиковци провежда приемни дни на народни представители и общински съветници. Жителите на района имат възможност с предварително записване в клуба да зададат своите въпроси и да проведат среща с общински съветник или народен представител.

 

< Назад