29.10.2016

Кметът на Неделино Боян Кехайов подкрепи кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев

Фактът, че кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов са тук е показателен, че Неделино не им е безразлично. Без подкрепата, която получаваме от правителството на Бойко Борисов и управляващата партия, тук няма да има развитие. Това каза кметът на Неделино Боян Кехайов по време на предизборна срещата среща, която проведоха Цецка Цачева и Пламен Манушев с жители на Неделино.

„В разговор с бъдещия президент и вицепрезидент на България Цецка Цачева  и Пламен Манушев имах възможност да поставя проблемите на общината и ще разчитам на тяхната подкрепа, за да бъдат реализирани важните за Неделино проекти. Ние имаме  17 подготвени проекти и направих аналогията с номера на ГЕРБ за президентските избори - 17.  Благодаря на правителството на Бойко Борисов, че тази година Неделино бе подпомогната с три допълнителни транша. Радвам се, че днес кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ е при нас, защото за хората тук представителите на ГЕРБ са като месии, които винаги носят добри новини“, подчерта кметът на Неделино.

Боян Кехайов посочи, че най-голямото му желание е да последва примера на кмета на Златоград Мирослав Ячев и да направи така, че хората да останат да живеят и да работят в Неделино. Той бе категоричен, че общината може да се справи с проблемите, само ако продължава да получава държавна подкрепа, както досега.

Кметът на Неделино покани Цецка Цачева на Фестивала на двугласовото пеене, който се провежда всяка година в града. „Надявам се догодина да дойдете на фестивала в качеството си на президент, за да се насладим заедно на песните и традициите на Неделино“, заяви Кехайов. Той й връчи като подарък кукла с типична неделинска носия, която да краси президентската институция.

За вицеадмирал Пламен Манушев Боян Кехайов каза: “Ние сме колеги офицери, бързо разпознах, че той е нашият вицепрезидент.“

 

< Назад