23.05.2019

Марин Захариев: Не трябва да допускаме социалистите да се върнат на власт

Не можем да загубим това доверие, което сме градили 10 години Не трябва да допускаме социалистите да се върнат на власт, призова кандидатът за член на Европейския парламент Марин Захариев в Баните. Днес той се отправи своите предизборни послания пред местни жители. В срещата с тях участваха също народните представители д-р Даниела Дариткова - председател на Парламентарната група на ГЕРБ, и д-р Красимир Събев, а също така кметът на Баните Милен Белчев и председателят на областната дирекция на ДФ „Земеделие“ Денислав Костов, общинският председател на ГЕРБ Венцислав Шишков и общински съветници от ГЕРБ.

Захариев каза, че за него е огромна отговорност да поеме щафетата от толкова силен евродепутат като Владимир Уручев. „Вече 8 г. в община Смолян сме се справили с много проблеми, с много още се борим. И занапред ще се боря за каузи, които са важни за Родопите“, подчерта кандидат-евродепутатът.

По думите му ако я няма европейската солидарност, ще е неимоверно трудно за всички, като се има предвид, че всички общини инвестират европейски средства в инфраструктура. „И трябва да знаете, че на всяко евро, което България внася в Евросъюза, получава 4 евро“, обясни той.

Д-р Дариткова изтъкна, че Бойко Борисов е един от най-уважаваните политици в момента в ЕС. „Имахме изключително успешно председателство миналата година и показахме, че една малка страна, за която винаги се е натяквало, че е от последните, включили се в ЕС и една от бедните, но страната ни се представи достойно по време на председателството. Неслучайно темата за Западните Балкани влезе в дневния ред на Европа. Тоест, когато ние пращаме силни представители и се представяме достойно, Европа чува нашия глас“ каза тя.

„Вярвам, че с вашата подкрепа ние ще продължим европейския си път на развитие, защото спечелването на тези избори е важно и за вътрешната стабилност“, подчерта д-р Дариткова. Тя бе категорична, че ГЕРБ и СДС ще  победят на тези избори, като очаква и Баните да допринесат за тази победа.

 

< Назад