14.05.2018

Народният представител инж. Петя Аврамова беше гост на благотворителен бал в Мизия

Народният представител от ГЕРБ-Враца и областен координатор на партията инж. Петя Аврамова беше гост на благотворителния  пролетен бал „Здравей, мое Утре 2018 “.  В истински празник се превърна инициативата, която се организира  за втора поредна година от Дамски клуб „Бъдеще за Мизия“. Целта е абитуриентите от Професионална гимназия по химични технологии “Васил Левски”, които завършват специалност „Производство на кулинарни изделия и напитки”, е да се представят пред обществеността и техните бъдещи работодатели. Младежите показаха своите готварски умения, като бяха приготвили изключително вкусни и разнообрази ястия, с които почерпиха всички присъстващи.

„Днешното събитие не е просто една благотворителна инициатива, целяща да събере средства и да подпомогне определена кауза. Днес ние искаме да покажем на всички вас, уважаеми гости, че нашите деца са можещи. Те са вашите утрешни ценни кадри във вашия бизнес и администрация.Днес те се постараха да покажат най-доброто от себе си, и аз съм убедена, а вярвам и вие също, че всичко, с  което днес ще ги подкрепим, те са го заслужили”, казаха организаторите от Дамски клуб „Бъдеще за Мизия“.

Възпитаници на учебното заведение с ръководител Даря Златанова представиха постановката „Криворазбраната Европеизация“. В програмата взеха участие и млади таланти от читалище „Пробуда 1927” от село Софрониево.

По време на Благотворителния  пролетен бал „Здравей, мое Утре 2018 “ бяха събрани над 500 лева. Със средствата ще бъдат подпомогнати младежите, които ще продължат своето образование.

< Назад