27.05.2017

Народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев присъства на откриването на Ботеви дни във Враца

Народният представител от ПП ГЕРБ Красен Кръстев присъства на откриването на Ботеви дни във Враца. Церемонията започна с възстановка, проследяваща развитието на борбите на българския народ за национално освобождение.

„Бъдете почтени, горди, защото именно оттук тръгва един от най-смелите и горди пориви за нашата свобода. Нека да покажем на цяла България  защо Враца може да бъде столица на българското родолюбие и патриотизъм“, каза в словото си кметът на Община Враца Калин Каменов.

Под звуците на българския химн, на площада бе издигнат националният флаг на Република България и бе запален вечният огън пред паметника Христо Ботев.

По-рано днес народният представител Красен Кръстев бе гост на награждаването на Националния конкурс за стихотворение и есе „Живеем в земята на Ботев“. Той връчи наградите на отличилите се участници в категория „Есе”.

Народният представител Красен Кръстев присъства и на откриването на фотоизложбата „Децата на Враца“ на емблематичния врачанин Тони Дуковски. Изложбата е подредена във фоайето на Народно читалище „Развитие“ - Враца.

< Назад