30.10.2018

Ръководството на ГЕРБ - Пловдив област се срещна с актива на партията в Асеновград

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и административният секретар Павел Гуджеров, заедно с областния ръководител на Жени ГЕРБ Евелина Апостолова се срещнаха със структурата на ГЕРБ – Асеновград. Събранието уважи и народният представител от ГЕРБ ген. Константин Попов.„Когато ръководителят е добър, както на общинско, така и на областно ниво, работата в структурата е подредена и няма вътрешно напрежение", коментира ген.Попов. „Тук имате сериозен потенциал с ръководители като Георги Мараджиев, д-р Христо Грудев и Павел Гуджеров, които знаят как се правят избори, знаят и как да бъдат успешни кметове и да променят общините в положителна посока. Сигурен съм, че на Европейските и на местните избори догодина ще имаме много добри резултати за ГЕРБ", каза още той.
Думите му подкрепи и областният координатор Георги Мараджиев, който  отбеляза, че в Асеновград има много добра основа за работа – структурата е eдинна и работеща,  постигнато е добро осведомяване на членовете на организацията. „Убеден съм, че ще постигнем заедно много добри резултати на изборите. Имате нашата подкрепа, очаквам максимума от вас", допълни Мараджиев.
Подкрепата на ръководството бе заявена и от административния секретар Павел Гуджеров, който увери, че при нужда винаги е готов да помогне. „Ако загубим Евроизборите не се очертава добро бъдеще за България, така че бъдете сплотени и мобилизирани. Заедно можем да променим ситуацията в Асеновград, особено като разчитаме на опита и знанията на д-р Грудев", каза още Гуджеров.
„Разчитам на търпението и красноречието на жените, които могат да убедят в своята кауза. Тук имаме една добра структура на ЖГЕРБ и знам, че ще успеем да се справим и с тези избори", бе категорична Евелина Апостолова.
В края на срещата общинският ръководител и народен представител  д-р Христо Грудев благодари за подкрепата и заяви: „Имаме основите, имаме и потенциала, имаме кадрите, ще дадем всичко от себе си да спечелим предстоящите избори.“

< Назад