11.10.2016

Вицеадмирал Пламен Манушев: Не трябва да подценяваме президентските избори, за да не допуснем спиране на развитието на България

Не трябва да подценяваме президентските избори, за да не допуснем спиране на развитието на България. Знаете какво се случва, когато БСП управлява – винаги има опасност да изгубим евроатлантическата посока, по която върви страната. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев по време на среща с жителите на град Кула, Видинско. „С избирането на Цецка Цачева за президент ще запазим стабилността в държавата. Тя притежава всички качества да бъде достоен президент“, заяви още Манушев.

„Защо генерал Румен Радев избяга от българската армия точно в момента, когато му дадоха 80 млн. лева целево за придобиване на многоцелеви изтребител? Не е ли това предателство към българската авиация, към българската армия“, попита Манушев. Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент припомни, че благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов, България получи 160 млн. евро за охрана на външната граница на Европейския съюз и европейските лидери разбраха, че проблемът с бежанците е общоевропейски и решението също трябва да е общо. Доказателство за това са и служителите на Фронтекс, които вече охраняват нашата граница, както и даването на старта на новата европейска агенция за гранична и брегова охрана точно в България. „Тези избори са важни и за бъдещето на България, иначе има опасност да объркаме страната и да се отклоним от верния евроатлантически път. Затова на 6 ноември всички трябва да изберем номер 17 в бюлетината и Цецка Цачева да стане първата жена президент на България“, посочи кандидатът за вицепрезидент от ГЕРБ Пламен Манушев.

< Назад